Sydbo in Stenstrup is een dag- en activiteitencentrum voor mensen met een aanzienlijk functionele beperking. Sydbo bestaat uit 24 nieuwe appartementen verdeeld over 3 gedeelde woon-en dagopvang centra voor externe bezoekers.

De 24 nieuwe appartementen zijn gemaakt met aandacht voor individuele behoeften van de bewoners en met het doel om meer privacy te verkrijgen, meer onafhankelijkheid en een betere levenskwaliteit, waardoor veiligheid en extra ondersteuning wordt geboden.

Technologische oplossingen
De appartementen beschikken over verschillende creatieve technologische oplossingen met betrekking tot welzijn, met het doel om de hoogste onafhankelijkheid voor de bewoners te verkrijgen.

Badkamer vereisten
Functionele badkamers gecreëerd met het doel om optimale werkomstandigheden te creëren voor de residentiële gebruikers en het personeel en om te voldoen aan alle individuele vereisten voor het dagelijks leven in badkamersituaties.

De oplossing
Wanneer u kiest voor de Ropox Zwenkbare-wastafel, krijgt u een flexibele en ergonomische oplossing. Door de vorm van de wastafel kunt u de wasbak zwenken en zorgt u ervoor dat zowel de zittende als de staande gebruiker de gootsteen vanaf verschillende kanten kan bedienen. De wastafel biedt veel voordelen.

Het effect
Met de Ropox Zwenkbare wastafeloplossingen verkrijgt u verbeterde flexibiliteit en meer ruimte en met behulp van de hoogteaanpassingsfunctie vermijdt u ongeschikte werkposities en profiteren zowel de gebruiker als het personeel van onafhankelijke autonomie

Photo gallery from the place